ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για όλη την Ελλάδα!

Όροι χρήσης

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 

H Ιστοσελίδα www.fairybride.gr είναι ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων που αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας ΓΟΥΛΑ ΑΜΑΛΙΑ, με έδρα στο Αγρίνιο, Ι. ΣΤΑΙΚΟΥ 21, 30100 με ΑΦΜ 056323674, ΓΕΜΗ: 118875812000 και Δ.Ο.Υ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμο σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.). Τα ευαίσθητα στοιχεία σας, γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας) και ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ από τη βάση μας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας. 


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το περιεχόμενο που περιέχεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, συμπεριλαβανομένων των διακριτικών τίτλων, εικόνων, κειμένων, φωτογραφιών κτλ, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων ή πνευματική ιδιοκτησία τρίτων για την οποία η εταιρεία έχει λάβει άδεια χρήσης για τις δικές τις ανάγκες και για την λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αναπαραγωγή και η οποιαδήποτε χρήση του περιεχομένου για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν συναίνεσης της εταιρείας ή του δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Οτιδήποτε αφορά την εταιρεία όπως εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας και είναι προστατευμένα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η χρήση από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει οποιαδήποτε άδεια ή δικαίωμα για χρήση από τρίτους.

ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ

Τα προϊόντα που πωλούνται από την ιστοσελίδα www.fairybride.gr, είναι είδη νύφης και γάμου, είδη μαλλιών και κοσμήματα. Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας "κλικ" στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος. 


ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να καλέσετε στο 2641181080. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.  Σε περίπτωση που έχει αποσταλεί η παραγγελία σας τα έξοδα αποστολής και επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση να επιστρέψει το προϊόν, ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε με το σύνολο των εξαρτημάτων και την συσκευασία του σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του είδους γίνεται αποδεκτή εφόσον ο πελάτης έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρεία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει και η είσπραξη.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή η εταιρεία έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το όποιο ποσό καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων. 
Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη. Αυτό σημαίνει:


  1. Να μην έχουν φθορές και οι συσκευασίες τους να είναι αυτές που κανονικά συνοδεύουν το προϊόν.
  2. Να είναι σε άριστη κατάσταση με την εργοστασιακή τους συσκευασία (κουτί ή ζελατίνα).
  3. Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (την απόδειξη λιανικής, το τιμολόγιο)
  4. Τα αξεσουάρ να μην έχει χρησιμοποιηθεί σε πρόβα χτενίσματος όπου έχει πέσει λακ επάνω στ προϊόν.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Πληρωμή μέσω Αντικαταβολής

Η μέθοδος πληρωμής μέσω αντικαταβολής ισχύει μόνο για παραγγελίες που θα αποσταλούν μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφορών (courier). Το κόστος της αντικαταβολής έχει επιπλέον επιβάρυνση 2€.

2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Για την εξόφληση της παραγγελίας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας ή μέσω e-banking, παρακαλώ επιλέξτε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς. Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο στο οποίο έχει γίνει η παραγγελία, καθώς και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Επιθυμητό θα ήταν να στείλετε και το αποδεικτικό της συναλλαγής στο email: info@fairybride.gr. 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR18 0172 1500 0051 5007 8061 324
                                                  &
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR10 0110 3030 0000 3034 0405 700

3. Πληρωμή με Χρεωστική / Πιστωτική κάρτα
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με χρέωση οποιασδήποτε πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, κατόπιν σχετικής εντολής του κατόχου. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει ο αγοραστής να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται. Η χρήση της κάρτας σας στην Ιστοσελίδα μας είναι απόλυτα ασφαλής καθώς γίνεται ανακατέυθυνσει στο ασφαλείς περιβάλλον της Viva Wallet.


ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το www.fairybride.gr σας προσφέρει τους ακόλουθους τρόπους αποστολής. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Για παράδοση προϊόντων στην Κύπρο ή στο εξωτερικό μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας μέσω email στο info@fairybride.gr. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το κόστος της αποστολής της παραγγελία σας, μπορείτε να δείτε στην ενότητα "Τρόποι Αποστολής".


Ειδικότερα οι τρόποι αποστολής είναι οι ακόλουθοι:

1. Αποστολή με Εταιρία Ταχυμεταφορών (Courier).
Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής αφορά όλα μας τα προϊόντα και το κόστος για αποστολή σε όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν. 


ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

- Για παράδοση εντός Αττικής 1-3 εργάσιμες ημέρες
- Για παράδοση σε μεγάλες πόλεις, επαρχία, νησιά 1-10 εργάσιμες ημέρες
- Για δυσπρόσιτες περιοχές και απομακρυσμένα νησιά, 5-12 εργάσιμες ημέρες. 


ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%). Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το www.fairybride.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. 


ΔΙΑΦΟΡΑ 

1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπo αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. 
2. Ευθύνη www.fairybride.gr: To κατάστημα δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας. 
3. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.fairybride.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.