ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για όλη την Ελλάδα!

Επιστροφές

Θέλοντας να μείνετε 100% ικανοποιημένοι από την παραγγελία σας, είμαστε κοντά σας καθημερινά για να σας απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα που θα θέλατε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε.

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα σε διάστημα 3 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση να επιστρέψει το προϊόν, ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε με το σύνολο των εξαρτημάτων και την συσκευασία του σε άριστη κατάσταση.

Όλα τα προϊόντα πριν σταλθούν ελέγχονται με αυστηρό τρόπο από εμάς και συσκευάζονται με πολύ μεγάλη προσοχή! 

Η ομάδα του FB σας προτείνει να είστε σίγουρη για την αγορά σας, πιο συγκεκριμένα επειδή τα αξεσουάρ είναι ευαίσθητα προϊόντα με πέτρες, κρύσταλλα και πέρλες δεν συνιστάται να γίνονται άσκοπες μετακινήσεις.

Η επιστροφή του είδους γίνεται αποδεκτή εφόσον ο πελάτης έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρεία για την αποστολή του είδους σε αυτόν 


Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει και η είσπραξη.


Για λόγους υγιεινής δεν μπορείτε να επιστρέψετε σκουλαρίκια.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή η εταιρεία έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το όποιο ποσό καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη. Αυτό σημαίνει:

  1. Να μην έχουν φθορές και οι συσκευασίες τους να είναι αυτές που κανονικά συνοδεύουν το προϊόν.
  2. Να είναι σε άριστη κατάσταση με την εργοστασιακή τους συσκευασία (κουτί ή ζελατίνα).
  3. Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν ( την απόδειξη λιανικής, το τιμολόγιο, το καρτελάκι)
  4. Τα αξεσουάρ να μην έχει χρησιμοποιηθεί σε πρόβα χτενίσματος όπου έχει πέσει λακ επάνω στο προϊόν.
  5. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να συμβεί από φυσιολογική φθορά, κακή χρήση και καταστροφή κατά την πρόβα σας με την κομμώτρια.


ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Σε όλες τις περιπτώσεις τα έξοδα επιστροφής τα αναλαμβάνουν και επιβαρύνουν τον πελάτη ο οποίος επιλέγει από μόνος του με ποια courier θέλει να επιστέψει το προϊόν στην διεύθυνση μας.